WEDSTRIJD Action 21 Charleroi - ZVC Gel Leopoldsburg  12 - 3   (6-1)

DATUM 14-03-2003  21:15

DOELPUNTEN 2’ pen. Almeida 1-0, 2’ Amraoui 1-1, 3’ Toukouki 2-1, 12’ Rosa Lima 3-1, 12’ Soares 4-1, 13’ Rosa Lima 5-1, 14’ Boukamir 6-1, 25’ Boukamir 7-1, 28’ Lamkharrat 7-2, 29’ Soares 8-2, 30’ Druppel 8-3, 32’ Almeida 9-3, 36’ Rosa Lima 10-3, 39’ Toukouki 11-3, 40’ Toukouki 12-3.

VERSLAG Van een wedstrijd tussen de nummer één en nummer laatst was er nooit sprake. Action 21 hield algemene repetitie voor het gebeuren in de halve finales van de UEFA FUTSAL CUP van volgende week en liet uit voorzorg doelman Cragnaz en aanvaller De Oliveira rusten. In doel speelde Dumont de eerste en Beaumet de tweede helft. Het wilde trouwens niet in zijn kaarten laten kijken. De Spaanse en Russische spionnen zaten immers op de tribunes. Bij Leopoldsburg ontbraken de geelgeschorsten Philippens en Ghijs. Na de vroege 1-0 scoorde Amraoui nog tegen maar nog voor de rust prikten de “Carolo-sterren” zesmaal raak. Dat deden ze na de rust over zodat men probleemloos op afzondering in Lobbes kan trekken.